Tutkiva sosiaalityö 2017 on ilmestynyt!

Sosiaalityö digitalisoituvassa maailmassa | 11.12.2017

     

 

 

Vuosittain Sosiaalityön tutkimuksen seuran ja Talentia-lehden yhteistyönä julkaistava Tutkiva sosiaalityö -liite on ilmestynyt. Sen voi lukea sähköisenä täältä

 

Tutkiva sosiaalityö 2017 pohjautuu viime helmikuun Sosiaalityön tutkimuksen päivien esityksiin, jotka järjestettiin Helsingin yliopistossa teemalla "Sosiaalityö digitalisoituvassa maailmassa". Myös julkaisun toimittajat ovat siten Helsingin yliopistosta (Petra Malin, Kirsi Nousiainen & Maria Tapola-Haapala). Aiemmin ilmestyneet Tutkiva sosiaalityö -liitteet löydät täältä.

 

Tutkiva sosiaalityö -liite toimii hyvänä virikkeenä seuraaviin Sosiaalityön tutkimuksen päiviin 15.-16.2.2018 Tampereen yliopistossa. Ilmoittautuminen "Sosiaalityön kodit ja kodit sosiaalityössä" teemaa kantaville päiville on nyt auki, joten täytä ilmoittautumislomake jo nyt päivien nettisivuilta löytyvällä linkillä.

 

 


Kategoriat: Ajankohtaista

 

Sosiaalityön tutkimuksen seura – Föreningen för forskning i socialt arbete on vuonna 1998 perustettu tieteellinen yhdistys, jonka    tarkoituksena on saattaa yhteen sosiaalityön tutkijoita ja  käytännön toimijoita sekä toimia väylänä sosiaalityön tutkimuksen ja ammatillisten käytäntöjen välillä.

   Seuraa ajankohtaisia tiedotteitamme Sosiaalityön tutkimuksen seuran Facebook-   ja Twitter-sivuilta!

 

Nordic Social Work Conference 2018

Power and Social Work

21.-23.11.2018, University of Helsinki