Tutkiva sosiaalityö 2017 on ilmestynyt!

Sosiaalityö digitalisoituvassa maailmassa | 11.12.2017

Vuosittain Sosiaalityön tutkimuksen seuran ja Talentia-lehden yhteistyönä julkaistava Tutkiva sosiaalityö -liite on ilmestynyt. Sen voi lukea sähköisenä täältä

Tutkiva sosiaalityö 2017 pohjautuu viime helmikuun Sosiaalityön tutkimuksen päivien esityksiin, jotka järjestettiin Helsingin yliopistossa teemalla "Sosiaalityö digitalisoituvassa maailmassa". Myös julkaisun toimittajat ovat siten Helsingin yliopistosta (Petra Malin, Kirsi Nousiainen & Maria Tapola-Haapala). Aiemmin ilmestyneet Tutkiva sosiaalityö -liitteet löydät täältä.

Tutkiva sosiaalityö -liite toimii hyvänä virikkeenä seuraaviin Sosiaalityön tutkimuksen päiviin 15.-16.2.2018 Tampereen yliopistossa. Ilmoittautuminen "Sosiaalityön kodit ja kodit sosiaalityössä" teemaa kantaville päiville on nyt auki, joten täytä ilmoittautumislomake jo nyt päivien nettisivuilta löytyvällä linkillä.

Nordic Social Work Conference 2018

Power and Social Work