Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan 2020 teema ja toimittajat haussa

17.4.2018

Sosiaalityön tutkimuksen seura hakee ehdotuksia vuoden 2020 sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan teemaksi ja toimittajiksi. Vuosikirja valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä ja teos julkistetaan Sosiaalityön tutkimuksen päivillä helmikuussa 2020.

Seura on julkaissut sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjoja vuodesta 2002 lähtien. Vuosikirjat ovat jäsentäneet sosiaalityön tutkimuksen eri osa-alueita monipuolisesti ja niiden toteuttamiseen ovat osallistuneet aktiivisesti suomalaiset sosiaalityön tutkijat ja muut ammattilaiset. Huomionarvioista vuoden 2020 vuosikirjan toimittamisen näkökulmasta on, että seura kartoittaa parhaillaan kustantajaa, jolla on JUFO-luokitus ja mahdollisuus Open Access -julkaisemiseen.

Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan toteuttamissuunnitelman tulee sisältää:

1. suunnitelma vuosikirjan sisällöstä,
  2. suunnitelma toimitustyön toteuttamisesta (tarkemmat ohjeet suunnitelman tekemiseksi saat seuran sihteeriltä).

Ehdotus lähetetään sähköpostitse seuran sihteeri Johanna Rannalle 20.5.2018 mennessä. Saapuneet ehdotukset käsitellään seuran hallituksen kokouksessa kesäkuun 2018 alussa.

Katja Kuusisto

katja.n.kuusisto@uta.fi