Tutkiva sosiaalityö 2018 on ilmestynyt!

Sosiaalityön kodit ja kodit sosiaalityössä | 17.6.2018

Tutkiva sosiaalityö 2018 -liite Sosiaalityön kodit ja kodit sosiaalityössä (toim. Johanna Ranta, Jenni-Mari Räsänen & Kirsi Günther)   on ilmestynyt! Liite on julkaistu yhteistyössä Talentia-lehden ja Sosiaalityön tutkimuksen seuran kanssa. Kaikille avoin   verkkojulkaisu sisältää seuraavat tekstit:

Johanna Ranta, Jenni-Mari Räsänen, Kirsi Günther ja Kirsi Juhila: Lukijalle: Moniulotteinen koti sosiaalityön tutkimuksessa ja käytännöissä

Lina Van Aerschot: Ikääntyneet ihmiset, koti ja hoivan tarpeet: sosiaalisia kysymyksiä, teknologisia vastauksia

Tiina Lehto-Lundén ja Anu-Riina Svenlin: Miten konteksti määrittää tuen tarjoamista tukiperhetoiminnassa?

Hannele Forsberg ja Aino Ritala-Koskinen: Lasten monipaikkainen asuminen haastaa sosiaalityön

Tuula Kostiainen ja Anna Metteri: Yhteisösosiaalityön mallinnus TEKO – Tehostetun kotoutumisen hankkeessa

Tanja-Maria Tauro: Pakolaisnaisten kokemuksia pakolaisuudesta, naiseudesta ja kotoutumisesta

Riitta Granfelt: Sosiaalityö kodin rakentamistyönä yhteiskunnan marginaaleissa