Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan 2023 teema ja toimittajat haussa

27.4.2021

Sosiaalityön tutkimuksen seura hakee ehdotuksia vuoden 2023 sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan teemaksi ja toimittajiksi. Vuosikirja valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä, ja se julkistetaan Sosiaalityön tutkimuksen päivillä helmikuussa 2023.

Seura on julkaissut sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjoja vuodesta 2002 lähtien (ks. liite 1). Vuosikirjat ovat tarkastelleet sosiaalityön tutkimuksen eri osa-alueita monipuolisesti ja niiden toteuttamiseen ovat osallistuneet aktiivisesti sosiaalityön tutkijat ja muut ammattilaiset.

Tavoitteena on, että vuoden 2023 vuosikirja on Open Access-julkaisu, ja vuosikirjan kustantamisesta on aloitettu neuvottelut. Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan toteuttamissuunnitelman tulee sisältää

a) suunnitelman vuosikirjan sisällöstä,

b) suunnitelman toimitustyön toteuttamisesta

(ks. liite 2).

Ehdotus lähetetään sähköpostitse seuran sihteeri Anna-Maija Pyyköselle viimeistään 14.6.21. Saapuneet ehdotukset käsitellään seuran hallituksen kesäkuun 2021 kokouksessa.

Kuopiossa, 27.4.2021

Yhteistyöterveisin

Riitta-Liisa Kinni                                       Anna-Maija Pyykönen

puheenjohtaja                                          sihteeri