Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan 2025 teema ja toimittajat haussa

27.4.2023

Sosiaalityön tutkimuksen seura hakee ehdotuksia vuoden 2025 sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan teemaksi ja toimittajiksi. Vuosikirja valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä ja teos julkistetaan Sosiaalityön tutkimuksen päivillä helmikuussa 2025.

Seura on julkaissut sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjoja vuodesta 2002 lähtien (ks. listaus valikossa julkaisut). Vuosikirjat ovat jäsentäneet sosiaalityön tutkimuksen eri osa-alueita monipuolisesti ja niiden toteuttamiseen ovat osallistuneet aktiivisesti suomalaiset sosiaalityön tutkijat ja muut ammattilaiset.

Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirjan toteuttamissuunnitelman tulee sisältää
a) suunnitelma vuosikirjan sisällöstä ja
b) suunnitelma toimitustyön toteuttamisesta.

Tarkemmat ohjeet toteuttamissuunnitelmasta on lähetetty tiedoksi yliopistoille ja tutkimusorganisaatioille. Ohjeet voi myös halutessaan pyytää tiedoksi seuran sihteeriltä Veera Niemeltä (veeevi@utu.fi).

Ehdotus lähetetään sähköpostitse seuran sihteeri Veera Niemelle (veeevi@utu.fi) 28.8.2023 mennessä.
Saapuneet ehdotukset käsitellään seuran hallituksen kokouksessa syyskuussa 2023.


Kategoriat: Ajankohtaista

 

Sosiaalityön tutkimuksen seura – Föreningen för forskning i socialt arbete on vuonna 1998 perustettu tieteellinen yhdistys, jonka    tarkoituksena on saattaa yhteen sosiaalityön tutkijoita ja  käytännön toimijoita sekä toimia väylänä sosiaalityön tutkimuksen ja ammatillisten käytäntöjen välillä.

   Seuraa ajankohtaisia tiedotteitamme Sosiaalityön tutkimuksen seuran Facebook-   ja Twitter-sivuilta!