Tutkimuspäivien illallisella vielä tilaa

23.1.2024

Sosiaalityön tutkimuksen päivien ilmoittautuminen päättyy 26.1. https://events.tuni.fi/sosiaalityon-tutkimuksen-paivat-2024/ilmoittautuminen/

Tutkimuksen päivien yhteydessä järjestetään illallinen torstaina 15.2. klo 19–24. Paikkana ravintola Aleksis, Kalevantie 2, Technopolis Yliopistonrinne. Illallisella on tarjolla alkumalja sekä buffet-illallinen (50 €). Illallisella kuulemme Sosiaalityön tutkimuksen seuran uusien kunniajäsenten puheet sekä saamme nauttia Trio Trickstersin Patsaiden uni -esityksestä. Patsaiden uni on unenomainen matka sirkuksen, esinemanipulaation ja liikkeen keinoin. Teos kuvaa patsaiden matkaa unen maailmassa ja on esiintyjien ja videoprojisointien yhteinen tanssi.

Mikäli olet jo ilmoittautunut, mutta tulit toisiin aatoksiin illallisen suhteen, voit käydä muuttamassa illalliskysymyksen vastaustasi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi henkilökohtaisen vahvistusviestisi Muokkaa tietojasi -linkistä. Linkin kautta pääsee palaamaan omalle ilmoittautumislomakkeelle ja vaihtamaan illalliskysymyksen vastauksen. Tällöin illallismaksu siirtyy ostoskoriin ja sen voi maksaa haluamallaan maksutavalla.

Tutkimuspäiviin liittyvät tiedustelut osoitteeseen: sttp2024@tuni.fi


Kategoriat: Ajankohtaista

 

Sosiaalityön tutkimuksen seura – Föreningen för forskning i socialt arbete on vuonna 1998 perustettu tieteellinen yhdistys, jonka    tarkoituksena on saattaa yhteen sosiaalityön tutkijoita ja  käytännön toimijoita sekä toimia väylänä sosiaalityön tutkimuksen ja ammatillisten käytäntöjen välillä.

   Seuraa ajankohtaisia tiedotteitamme Sosiaalityön tutkimuksen seuran Facebook-   ja Twitter-sivuilta!