Tervetuloa mukaan sosiaalityön tutkimuksen seuraan!

Jäseneksi liittyminen

Jokainen sosiaalityön tutkija, opettaja, asiantuntija, opiskelija tai käytännön ammattilainen on lämpimästi tervetullut Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi!

Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen TÄÄLLÄSosiaalityön tutkimuksen seuran hallitus käsittelee saapuneet hakemukset. Hyyväksytyille jäsenille lähetetään jäsenyyteen liittyvää materiaalia sähköpostitse hyväksymisen jälkeen.

Jäsenedut

• Ilmainen osallistuminen vuosittain järjestettäville Sosiaalityön tutkimuksen päiville (osallistuminen ilman jäsenyyttä 60€/pv ja 100€/2pv) sekä muihin mahdollisiin seuran järjestämiin kansallisiin tilaisuuksiin. HUOM! Maksuton osallistuminen sosiaalityön tutkimuksen päiville edellyttää, että edeltävän vuoden jäsenmaksu on maksettu ajoissa.
  • Jäsenkirjeet ja -postitukset
  • Mahdollisuus tilata kansainvälisiä lehtiä normaalia edullisempaan hintaan ilmoittamalla asiasta seuran sihteerille:
  • Yhteisöjäsenet saavat edellämainittujen lisäksi kahdelle työntekijälle ilmaisen osallistumisen vuosittain järjestettäville Sosiaalityön tutkimuksen päiville. (osallistuminen ilman jäsenyyttä 60€/pv ja 100€/2pv per työntekijä)

Jäsenmaksut

• Varsinainen jäsen 45 euroa
  • Rinnakkaisjäsen 35 euroa (Sosiaalipoliittisen yhdistyksen rinnakkaisjäsenet)
  • Sosiaalityön opiskelijat ja eläkeläiset 20 euroa (sosiaalityön perusopiskelijat ja eläkeläiset)
  • Yhteisöjäsenet 235 euroa (yhteisöjäsenet)
Mikäli sinulla on kysymyksiä seuran jäsenyyteen liittyen, voit olla yhteydessä sihteeriin.

Rekisteriseloste