Tervetuloa mukaan Sosiaalityön tutkimuksen seuraan!

Jokainen sosiaalityön tutkija, opettaja, asiantuntija, opiskelija tai käytännön ammattilainen on lämpimästi tervetullut Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi! Liittymisohjeet löydät tämän sivun lopusta.

Yksilöjäsenten jäsenedut

• Ajankohtaista sosiaalityön tutkimustietoa tarjoaa jäsenlehti Janus neljä kertaa vuodessa
  • Jäsenkirjeet ja -postitukset
  • Mahdollisuus tilata kansainvälisiä lehtiä normaalia edullisempaan hintaan ilmoittamalla asiasta seuran sihteerille:

Yhteisöjäsenten jäsenedut

• Joka toinen vuosi julkaistava Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja ilmaiseksi
  • Kahden työntekijän ilmainen osallistuminen vuosittain järjestettäville Sosiaalityön tutkimuksen päiville (osallistuminen ilman jäsenyyttä 50€/pv ja 80€/2pv per työntekijä)
  • Jäsenkirjeet ja -postitukset
  • Näkyvyys Sosiaalityön tutkimuksen seuran sivuilla

Jäsenmaksut 2018

• 47 euroa
  • 35 euroa (Sosiaalipoliittisen yhdistyksen rinnakkaisjäsenet)
  • 20 euroa (sosiaalityön perusopiskelijat ja eläkeläiset)
  • 235 euroa (yhteisöjäsenet)

Jäseneksi liittyminen

Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi voit liittyä  lähettämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen ja osoitetietosi sihteerille (johanna.ranta@uta.fi). Hakemus käsitellään Sosiaalityön tutkimuksen seurassa, jonka jälkeen hyväksytyille jäsenille lähetetään jäsenyyteen liittyvää materiaalia sähköpostitse.

Myös kaikissa muissa jäsenasioissa, kuten yhteystietojesi muutoksissa voit olla yhteydessä sihteeriin.

Rekisteriseloste

Sosiaalityön tutkimuksen päivät 2019

Muuttuvat rajat ja vastuut - globaali ja lokaali sosiaalityössä

9.-10.5.2019 Rovaniemi, Lapin yliopisto