Tervetuloa mukaan sosiaalityön tutkimuksen seuraan!

Jäseneksi liittyminen

Jokainen sosiaalityön tutkija, opettaja, asiantuntija, opiskelija tai käytännön ammattilainen on lämpimästi tervetullut Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi!

Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen TÄÄLLÄ

Sosiaalityön tutkimuksen seuran hallitus käsittelee saapuneet hakemukset.

Hyyväksytyille jäsenille lähetetään jäsenyyteen liittyvää materiaalia hyväksymisen jälkeen.

Jäsenedut

• Ajankohtaista sosiaalityön tutkimustietoa tarjoaa jäsenlehti Janus neljä kertaa vuodessa
  • Jäsenkirjeet ja -postitukset
  • Mahdollisuus tilata kansainvälisiä lehtiä normaalia edullisempaan hintaan ilmoittamalla asiasta seuran sihteerille:
  • Yhteisöjäsenet saavat edellämainittujen lisäksi kahdelle työntekijälle ilmaisen osallistumisen vuosittain järjestettäville Sosiaalityön tutkimuksen päiville. (osallistuminen ilman jäsenyyttä 50€/pv ja 80€/2pv per työntekijä)

Jäsenmaksut

• Varsinainen jäsen 47 euroa
  • Rinnakkaisjäsen 35 euroa (Sosiaalipoliittisen yhdistyksen rinnakkaisjäsenet)
  • Sosiaalityön opiskelijat ja eläkeläiset 20 euroa (sosiaalityön perusopiskelijat ja eläkeläiset)
  • Yhteisöjäsenet 235 euroa (yhteisöjäsenet)

HUOM! Jäsenmaksusta saa 10 %:n alennuksen valitsemalla Janus-lehden sähköisenä.

Jäsenmaksut sähköisen Janus-lehden valinneille:

• Varsinainen jäsen 42,30 euroa
  • Rinnakkaisjäsen 31,50 euroa (Sosiaalipoliittisen yhdistyksen rinnakkaisjäsenet)
  • Sosiaalityön opiskelijat ja eläkeläiset 18 euroa (sosiaalityön perusopiskelijat ja eläkeläiset)
Mikäli sinulla on kysymyksiä seuran jäsenyyteen liittyen, voit olla yhteydessä sihteeriin.

Rekisteriseloste

XXIII  Sosiaalityön tutkimuksen päivät