Tervetuloa mukaan!

Jokainen sosiaalityön tutkija, opettaja, asiantuntija, opiskelija tai käytännön ammattilainen on lämpimästi tervetullut Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi! Liittymisohjeet löydät tämän sivun lopusta.

Yksilöjäsenten jäsenedut

• Ajankohtaista sosiaalityön tutkimustietoa tarjoaa jäsenlehti Janus neljä kertaa vuodessa
  • Ilmainen osallistuminen vuosittain järjestettäville Sosiaalityön tutkimuksen päiville (v. 2017 osallistuminen ilman jäsenyyttä 50€/pv ja 80€/2pv) sekä muihin mahdollisiin seuran järjestämiin tilaisuuksiin
  • Jäsenkirjeet ja -postitukset
  • Mahdollisuus tilata kansainvälisiä lehtiä normaalia edullisempaan hintaan ilmoittamalla asiasta seuran sihteerille:

Yhteisöjäsenten jäsenedut

• Joka toinen vuosi julkaistava Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja ilmaiseksi
  • Kahden työntekijän ilmainen osallistuminen vuosittain järjestettäville Sosiaalityön tutkimuksen päiville (v. 2017 osallistuminen ilman jäsenyyttä 50€/pv ja 80€/2pv)
  • Jäsenkirjeet ja -postitukset
  • Näkyvyys Sosiaalityön tutkimuksen seuran sivuilla

Jäsenmaksut 2017

• 47 euroa
  • 35 euroa (Sosiaalipoliittisen yhdistyksen rinnakkaisjäsenet)
  • 20 euroa (perustutkintoa opiskelevat ja eläkeläiset)
  • 235 euroa (yhteisöjäsenet)

Jäseneksi liittyminen

Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäseneksi voit liittyä  lähettämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen ja osoitetietosi sihteeri Johanna Rannalle (johanna.ranta(at)uta.fi). Hakemus käsitellään Sosiaalityön tutkimuksen seurassa, jonka jälkeen hyväksytyille jäsenille lähetetään tervetulokirje ja jäsenmaksulasku.

Myös kaikissa muissa jäsenasioissa, kuten yhteystietojesi muutoksissa voit olla yhteydessä sihteeriin (Ks. Yhteystiedot).

Rekisteriseloste