Lisensiaatintutkimuspalkinto

Sosiaalityön tutkimuksen seura jakoi 10-vuotisjuhlavuotenaan ensimmäisen kerran Sosiaalityön tutkimuksen päivien yhteydessä Lisensiaatintutkimuspalkinnon. Palkinto jaettiin ansioituneelle sosiaalityön erikoistumiskoulutuksessa tehdylle lisensiaatintutkimukselle. Saaja valittiin sosiaalityön erikoistumiskoulutuksen kolmen erikoisalan (kuntouttava sosiaalityö, lapsi- ja nuorisososiaalityö sekä marginalisaatiokysymysten sosiaalityö) lisensiaatintutkimusten joukosta.

Vuosi 2012

Eeva Liukko, Helsingin yliopisto

PERUSSOSIAALITYÖN MAHDOLLISUUKSIA – helsinkiläisten projektien näkökulmia sosiaalityön ammatillisiin käytäntöihin

Vuosi 2007

Riiitta Hyytinen, Helsingin yliopisto

Lapsi, huumeperhe ja toivo. Lapsen todellistuminen huumeperheen kuntoutusprosessissa.

Sosiaalityön tutkimuksen päivät 2018, 15.-16.2.2018, Tampereen yliopisto

Sosiaalityön kodit ja kodit sosiaalityössä