Sosiaalityön tutkimuksen seuran muut julkaisut

2006

Mäki Helmi (kirj.) & Satka Mirja (toim.) Hyvä kysymys. Sosiaalityöntekijän asiakaskohtaisen työn sisältöä etsimässä 1960-luvulla.

Kustantaja: PS-kustannus, Jyväskylä
 Tilaukset: Sosiaali- ja terveysalan tietopalvelu

2000

Karvinen Synnöve & Pösö Tarja & Satka Mirja (toim.) Sosiaalityön tutkimus. Metodologisia suunnistuksia.

Kustantaja: SoPhi, Jyväskylä

1999

Karvinen Synnöve & Pösö Tarja & Satka Mirja (toim.) Reconstructing Social Work Research. Finnish     Methodological Adaptations.

Kustantaja: SoPhi, Jyväskylä

Nordic Social Work Conference 2018