Väitöskirjapalkinto

Sosiaalityön tutkimuksen seura jakoi vuoden 2011 Sosiaalityön tutkimuksen päivillä ensimmäistä kertaa historiansa aikana väitöskirjapalkinnon ansioituneelle väitöskirjalle. Väitöskirjapalkinto jaetaan viiden vuoden välein.

Maija Mänttäri-van Der Kuip, Jyväskylän yliopisto

Work related well-being among Finnish frontline social worker in an age of austerity

Satu Ranta-Tyrkkö, Tampereen yliopisto

At the Intersection of Theatre and Social Work In Orissa, India. Natya Chetana and Its Theatre.

Sosiaalityön tutkimuksen päivät 2018, 15.-16.2.2018, Tampereen yliopisto

Sosiaalityön kodit ja kodit sosiaalityössä